Posetite u gradu i okolini

 

 

 

 

Banja Junaković
Hotelski kompleks sa 270 ležajeva, zatvoreni terapeutski i 11 otvorenih bazena sa toplom i hladnom vodom, tereni za tenis, fudbal i odbojku kao i staze kroz šumu, pružaju velike mogućnosti za sport, rekreaciju i aktivan odmor.

 

 

Lovačka kuća Mesarske livade
Nalazi se u okviru lovišta ''Apatinski rit''. Raspolaže sa jednom jednokrevetnom, tri dvokrevetne i dve trokrevetne sobe.

 

 

Nacionalna kuća Šaran
"Šaran" u Apatinu postoji 110 godina i to je kultno mesto. U ovaj čuveni restoran, zbog paprikaša i pržene ribe dolazili su i dolaze gurmani iz naše i okolnih zemalja. Nalazi se na kraju Apatina, na samo stotinak metara od Dunava.

 

 

Plava ruža
Nalazi se 3 km od grada na samoj obali rukavca Dunava. Vlasnik restorana je proslavljeni košarkaš Željko Rebrača. U ponudi su jela iz 12 različtih krajeva sveta. Uz retstoran gostima su na raspolaganju i barovi.

 

 

Čarda Zlatna kruna
Nalazi se na obali Dunava. Raspolaže sa 8 luksuzno opremljenih apartmana sa pogledom na Dunav. Specijaliteti su rečna i morska riba i specijaliteti sa roštilja.

 

 

Čarda Harčaš
Decenijama je čarda "Harčaš" privlačna za znane i neznane goste zbog dunavske idile začinjene ribljim paprikašem, prženim somom i zalivene hladnim pivom i špricerima. Nalazi se 5km uzvodno od Apatina.

 

 

Čarda Pčela
Svratište ribolovaca i rekreativaca, na samoj obali Monoštorskog dunavca. Može da se iznajmi čamac.

 

 

Čarda Štuka
Idealno mesto za upečatljiv doživljaj. Nalazi se u specijalnom rezervatu prirode "Gornje Podunavlje" na starom toku Dunava, na Monoštorskom dunavcu nedaleko od sela Kupusina.

 

 

Čarda Brunai
Na obali Monoštorskog dunavca, na mestu gde je nekad bio zimovnik brodova, nikla je čarda "Brunai". Čarda ima prenoćište za ribolovce, sređen mol i vezove za čamce, koji se mogu iznajmiti.

 

 

Čarda Vagoni
U socrealističkom ambijentu vikend naselja iz šezdesetih godina prošlog veka "Vagoni" su smešteni 10-ak km uzvodno od Apatina. Riblji paprikaš je najvažniji u jelovniku čarde "Vagoni", a po porudžbini se sprema i pržena rečna riba.

 

Strana :  1 | 2